Concerten 2019

Eind september 2019 bestaat het Zeister Kamerkoor 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het koor op 16 november 2019 een Jubileumconcert in Zeist. Dit concert zal klinken in de grote zaal van de Kerk van de Broedergemeente, aan het Zusterplein. Aanvang is 20.00 uur.

Het programma voor dit Jubileumconcert staat in het teken van twee grotere werken van Antonio Vivaldi, namelijk het Magnificat (RV610) en Introduzione e Gloria (RV639/588). Zodra het volledige programma voor dit concert is vastgesteld, zal dit op deze pagina worden gepubliceerd.

In juni, op het Festival Dag der Kunsten in Slot Zeist, verwachten we al een gedeelte van dit jubileumprogramma ten gehore te brengen.

Hieronder kunt u nog het programma van ons afgelopen Kerstconcert 2018 nalezen.

Zaterdag 15 december 2018, 20.00 uur NoorderLichtkerk, Bergweg 92b, Zeist

In de aanloop naar Kerst verzorgt het Zeister Kamerkoor i.s.m. een strijkersensemble een Kerstconcert met als titel Magnum Mysterium. In de ruime en sfeervolle NoorderLichtkerk kunt u luisteren naar kerstmuziek uit de renaissance/vroege barok en de 20e eeuw. Het verrassende aan de liederen die we hebben gekozen is dat op dezelfde teksten verschillende toonzettingen te horen zijn.

Morten Lauridsen O magnum mysterium
Benjamin Britten A hymn to the virgin