Concerten 2022

Na een gedwongen pauze van 2 jaar zijn we verheugd dat we dit voorjaar weer voor publiek mogen zingen. Details van deze voorjaars matinee vind u hieronder.

Zaterdagmiddag 9 april 2022, 15.00 uur Sionskerk, Jacob Catslaan 73, Zeist

Voor dit matinee concert is het thema ‘A light of song’ gekozen, als reactie op de donkere tijd van corona die achter ons ligt. Wie verlangt er niet naar licht, lente, nieuw begin? De beproeving van het donker is nog te horen in de Lamentations of Jeremiah, van Thomas Tallis. Via het Agnus Dei van de Estse componist Sisask, een verzuchting om ontferming en verlangen naar vrede, komen we uit bij prachtige lichte liederen van o.a. Vaughan Williams (Sweet Day) en Frank Ticheli (Earth Song: “Music and singing shall be my light.”)
Dirigent: Hannie Slingerland.
Intermezzo's worden verzorgd door Fama Koning (cello) en Jorian van Nee (piano).

Henry Purcell    Thou knowest, Lord
Nikolaj Kedrov Otche Nash