Concerten 2019

Eind september 2019 bestond het Zeister Kamerkoor 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het koor op 16 november 2019 een Jubileumconcert in Zeist. Dit concert zal klinken in de grote zaal van de Kerk van de Broedergemeente, aan het Zusterplein.

De aanvangstijd is 20.00 uur en de toegangsprijs is EUR 15,-. Studenten en kinderen tot 18 jaar betalen EUR 8,-.
Kaarten kunnen gekocht worden aan de zaal, bij een koorlid of gereserveerd worden via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma voor dit Jubileumconcert staat in het teken van twee grotere werken van Antonio Vivaldi, namelijk het Magnificat (RV610) en Introduzione e Gloria (RV639/588). Hieronder vind u het volledige programma van dit concert.

Zaterdag 16 november 2019, 20.00 uur Kerk van de Broedergemeente, Zusterplein 20, Zeist

We hebben voor dit 25-jarig jubileumconcert de titel Gloria gekozen. Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we een programma samengesteld waarin werken uit vervlogen tijden harmonieus gecombineerd worden met composities van recenter datum.
Door de gekozen opzet van het programma wordt er als het ware een brug geslagen tussen verleden, heden en toekomst; hoe toepasselijk voor een jubileum.

Tijdens dit feestelijke concert wordt het koor bijgestaan door het Orkest van de Bachcantates Utrecht, David Jansen - organist, Kitty de Geus - sopraan, Ellen van Beek - mezzosopraan en Milan Faas - tenor.

Felix Mendelssohn Der Hunderste Psalm
Hugo Distler Lobe den Herrn, kleine Choralmotette
Knut Nystedt Gloria (Missa Brevis)
Albert de Klerk Pater Noster