Open repetitie

Wil jij een keer meezingen en kennismaken met het Zeister Kamerkoor? Dat kan tijdens de Open Repetitie op dinsdagavond 24 en 31 mei van 20-22 uur. Vooral mannelijke tenoren zijn welkom.
Op dit moment zijn we, na ons concert van 9 april jongstleden, begonnen met nieuw repertoire van verschillende componisten, vrouwen deze keer! Op dinsdag komen we wekelijks bijeen in het Stiltecentrum van het Diakonessenhuis om daar te oefenen, onder leiding van onze talentvolle, enthousiasmerende dirigent Hannie Slingerland!
Meld je aan, o.v.v. je stemgroep, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21598653. We hopen je dan te zien!

Hervatting kooractiviteiten

Op 18 januari j.l. is het koor weer begonnen met "live" repetities! Na de jongste lockdown zijn we verheugd dat we weer gezamenlijk kunnen repeteren.

Na ruim 2 jaar hebben we op 9 april j.l. ook weer te kunnen zingen voor publiek.
Informatie over dit voorjaarsconcert is nog terug te lezen op de Programma pagina.

Ons volgende optreden zal op 11 september 2022 zijn, ter gelegenheid van de Dag der Kunsten. Informatie over locatie en tijdstip is nog niet bekend en volgt later.

Nieuwe dirigent

Na twee-en-een-half jaar onze dirigent te zijn geweest, heeft Guido van Swieten te kennen gegeven dat hij nieuwe wegen gaat bewandelen en dat hij om die reden stopt met zijn werk voor het Zeister Kamerkoor. Met Guido hebben we een prachtig 25-jarig jubileumconcert beleefd en we zijn hem zeer erkentelijk voor hoe hij ons, via on-line repetities, door de moeilijke coronaperiode heeft geloodst.

Per 1 juli 2021 hebben wij Hannie Slingerland als nieuwe dirigent van het Zeister Kamerkoor verwelkomd. Het koor kijkt er naar uit om met Hannie nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan.