Open repetitie

Wil jij een keer meezingen en kennismaken met het Zeister Kamerkoor? Dat kan op dinsdagavond 21 september of 28 september, 20-22 uur. Vooral sopranen, tenoren en bassen zijn welkom.
Onder leiding van Hannie Slingerland oefenen we prachtige muziek en hopen we in februari 2022 weer een concert te mogen geven. Ook als je dit concert op projectbasis mee wilt zingen, ben je van harte welkom!
Meld je aan, o.v.v. je stemgroep, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21598653. We hopen je dan te zien!

Nieuwe dirigent

Na twee-en-een-half jaar onze dirigent te zijn geweest, heeft Guido van Swieten te kennen gegeven dat hij nieuwe wegen gaat bewandelen en dat hij om die reden stopt met zijn werk voor het Zeister Kamerkoor. Met Guido hebben we een prachtig 25-jarig jubileumconcert beleefd en we zijn hem zeer erkentelijk voor hoe hij ons, via on-line repetities, door de moeilijke coronaperiode heeft geloodst.

Per 1 juli 2021 hebben wij Hannie Slingerland als nieuwe (interim)dirigent van het Zeister Kamerkoor verwelkomd. Het koor kijkt er naar uit om met Hannie nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan.

Hervatting kooractiviteiten

Op 6 juli j.l. is het koor weer begonnen met "live" repetities! Na 8 maanden "online" oefenen, zijn we verheugd dat we een tijdelijke repetitieruimte hebben gevonden waarin we op gepaste afstand, met inachtneming van alle corona maatregelen, weer gezamenlijk kunnen repeteren.

Wanneer we weer een concert kunnen geven is nog onzeker, maar we hopen in het voorjaar 2022 weer te kunnen zingen voor publiek. Zodra meer bekend is kunt u dat hier en op onze Facebook pagina lezen.

Oproep nieuwe leden

Het Zeister Kamerkoor zoekt nieuwe leden. Met name sopranen, tenoren en bassen zijn van harte welkom.
Heeft u interesse? Zie deze website voor verdere informatie of neem contact met ons op.