Jubileumconcert

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum verzorgt het Zeister Kamerkoor een feestelijk concert. Dit jubileumconcert vind plaats op op 16 november 2019 en zal klinken in de grote zaal van de Kerk van de Broedergemeente, aan het Zusterplein 20 in Zeist. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Voor meer informatie, zie de Programma pagina.

Het Zeister Kamerkoor heeft nog plaats voor een hoge sopraan!

Wilt u graag zingen bij een middelgroot koor? Wellicht is het Zeister Kamerkoor dan iets voor u!
Heeft u interesse? Zie deze website voor verdere informatie of neem contact met ons op.

Nieuwe dirigent

Na ruim zestien jaar onze dirigent te zijn geweest, heeft Matthijs Overmars te kennen gegeven dat hij nieuwe wegen gaat bewandelen en dat hij om die reden stopt met zijn werk voor het Zeister Kamerkoor. Matthijs heeft ons kennis laten maken met een grote rijkdom aan prachtige koorwerken en wij zijn bijzonder blij dat wij deze muzikale ontdekkingsreis met hem hebben gemaakt. Op 15 december j.l. hebben wij onze samenwerking met een prachtig kerstconcert afgesloten.

Per 1 januari 2019 verwelkomen wij Guido van Swieten als nieuwe dirigent van het Zeister Kamerkoor. Het koor kijkt er naar uit om met Guido nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan.